Over ons

Wij zijn Rivez-Zuiderhuis, jouw adviespartner voor al je financiële vraagstukken, van advies over je hypotheek en je verzekeringen, maar wij zijn ook je sparringpartner over de mogelijke financiële risico's van je bedrijf. Kortom, wij staan voor je klaar!

voorsorteren op een mooie toekomst

Innoveren om relevant te blijven

De financiële sector verandert al jaren snel en ingrijpend. Complexere producten, aangepaste wet- en regelgevingen enzovoorts. Dat is nu al zichtbaar en dat zal ook de komende jaren nog voortduren. Wij geloven, binnen die ontwikkelingen, dat de rol van de tussenpersoon daarin alleen maar belangrijker wordt. Om jou optimaal te kunnen blijven begeleiden, is het belangrijk om daarop voor te sorteren. Dat hebben wij altijd gedaan en dat is ook de reden dat sommige van onze bedrijven inmiddels al meer dan 100 jaar bestaan.

Groei van de organisatie zorgt voor kwaliteitsimpuls
Doordat we groeien, hebben we bijvoorbeeld een betere onderhandelingspositie bij verzekeraars en kredietverstrekkers, zeker in combinatie met de partners van onze aandeelhouder Söderberg & Partners. Hierdoor kunnen wij jou aantrekkelijkere pakketten en condities bieden. Door het centraliseren van sommige werkzaamheden en processen kunnen wij efficiënter werken en jou sneller en beter helpen.

Lokale betrokkenheid en persoonlijke aandacht

Al onze kantoren zijn al jaren geworteld in de regio. Veel van onze collega’s wonen vaak in de buurt en daardoor weten wij, vaak bovengemiddeld, wat er speelt in jouw gemeente of omgeving. Veel van onze relaties kennen wij dan ook persoonlijk en dat is heel waardevol. Voor ons maar ook voor onze klanten.

Want, hoe beter wij jou kennen, hoe gerichter ons advies. Verandert jouw persoonlijke situatie? Dan verandert meestal ook jouw financiële situatie. Sluit jouw pakket van verzekeringsproducten en financiële diensten nog voldoende aan? Wij helpen je inzicht te geven.

De manier waarop wij dat doen, past in de huidige tijdsgeest, waarbij digitalisering een steeds belangrijkere rol speelt en ook mooie kansen biedt. De juiste balans tussen persoonlijk contact en gemak voor jou heeft daarin onze prioriteit.

Onze route naar een toekomstbestendige organisatie

Eén bedrijf, één naam

Rivez-Zuiderhuis is ontstaan uit de fusie van Rivez Assurantiën & Risicobeheer en Zuiderhuis Assurantiën. Daarnaast zijn ook de merken Korsten van Dieperbeek Groep (KVDG), Peters Assurantiën en HG Assurantiën geïntegreerd in Rivez-Zuiderhuis. Vanaf 19 juni 2024 zijn wij één bedrijf met één gezamenlijke naam: Rivez-Zuiderhuis.

In totaal werken er circa 160 medewerkers op onze kantoren in Weert, Helmond, Venlo, Veghel, Schaijk, Malden, Deurne en Horn.

Je zult de komende tijd onze voormalige merken nog in het straatbeeld en online terugzien, maar dat wordt in fases aangepast naar Rivez-Zuiderhuis.

Wat niet verandert zijn onze mensen
Op je vertrouwde kantoor vind je nog steeds dezelfde mensen. Mensen die jou kennen, je omgeving en je persoonlijke situatie. En zij staan nog steeds voor je klaar, samen met onze andere collega's!

Onze merken

Hoe wij werken

Onze werkwijzes sluiten allemaal aan op hetzelfde doel: Vertrouwd advies, op maat voor jou. Met kantoren die stuk voor stuk al jaren geworteld zijn in de regio, met medewerkers die meedenken met jouw wensen. Of je nu een particulier of zakelijke relatie bent, wij staan voor een duurzame relatie met jou.

Onze merken
SERVICES: voor ONDERNEMERS eN PARTICULIEREN

Wat wij doen

Financiële diensten en producten zijn complex. En vast niet je favoriete bezigheid. Dan is het goed om te weten dat je voor een helder en persoonlijk financieel advies bij een specialist terecht kan.

Wij kijken naar jouw persoonlijke situatie door jouw bril. Je wil immers kunnen rekenen op de juiste financiële expertise en een duidelijk verhaal zonder haken en ogen. Weten waar je aan toe bent. Privé of zakelijk, dat maakt ons niet uit. Jij bent welkom.

Bedrijfs verzekeringen

Bankzaken

Open je betaal- en spaarrekeningen bij ons of regel je zakelijke kredieten bij een van onze drie RegioBank kantoren in Malden, Weert of Horn.
Schade verzekeringen

Verzekeringen

Woonhuisverzekeringen, aansprakelijkheid of arbeidsverzuim? Wij gaan het gesprek met je aan over eventuele risico's.
Financieel advies

Financieel
advies

Wil je verbouwen of verhuizen? Of eerder stoppen met werken? Wij maken het financiële plaatje inzichtelijk voor jou.

HULP NODIG?

Heb je vragen, dan kan je terecht bij onze collega's. Op de website van onze individuele merken vind je per locatie de contactgegevens.